Skip to content

D&R mixers

Airlite overview

Introductie

De mixers van het Nederlandse bedrijf D&R zijn in gebruik bij vele nationale en internationale radiostations. En met goede reden! Deze moderne broadcast mixers bieden ontzettend veel functies en een geweldige prijs-/kwaliteitverhouding. 

De vier USB-kanalen, een VoIP-kanaal en zestien programmeerbare ‘control buttons’ maken de D&R Airlite tot mijn favoriet. Dit mengpaneel leent zich uitstekend voor bugdetvriendelijke internetradio, productiewerk en live-uitzendingen. 

De artikelen op mijn site zijn gebaseerd op de Airlite. Veel van de informatie is waarschijnlijk ook bruikbaar voor het kleinere broertje Webstation of grote zus Airence maar er zit natuurlijk wel verschil tussen de mogelijkheden van deze mixers. Controleer daarom altijd vooraf bij D&R of de mixer aan jouw wensen en eisen voldoet.

In deze cursus leer je

Curriculum

Auteur

Maarten

Ik heb een opleiding en achtergrond in ICT en combineer mijn interesse in techniek graag met mijn passie voor radiomaken. Ik ben gek op muziek, sport, media en nieuws en vind het leuk om af en toe wat te schrijven voor mijn website. Je kunt me bereiken op [email protected]

5/5

Laatst bijgewerkt

Duur

10 uur

Onderwerp

Niveau

beginner

Lessen

5 lessen

Certificaat

Deze training levert je helaas geen certificaat op. Maar wel veel plezier en nieuwe kennis!